Zupanjski Sotona
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zupanjski Sotona

Svastara

Početna stranicaPortalGalleryLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Vicevi o pandurima

Go down 
Autor/icaPoruka
Ante
Admin
Ante

Broj postova : 178
Registration date : 20.04.2008

Vicevi o pandurima Empty
PostajNaslov: Vicevi o pandurima   Vicevi o pandurima Icon_minitimepet kol 15, 2008 9:25 am

Kakva je razlika izmedju pandura i pistaljke?
Pistaljka ima kliker.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Igrali dva pandura fudbal, prvi je vodio 5:0, drugi se naljuti i kaže:
• Haj'mo se ponovo podeliti.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ulazi policajac u tramvaj i kaze vozacu:
- "Prati ova kola!"

Objasnjava policajac-major kadetima šta je to "joint":
- "Vidite, ti narkomani koriste papir u koji stave pola trave i pola duvana iz cigarete pomesane zajedno, a umesto filtera umotaju komad kartona... Kada od toga naprave joint, dobro polizu papir da se ne raspadne joint i na kraju uvrnu vrh u oblik spica..." Na to će jedan od skroz zanemelih kadeta kojima je čitava priča jako interesantna zapitati:
- "I šta onda?"
Policajac-major se malo zamisli i na kraju reče:
- "Jebem li ga kako se posle bodu u venu, ne znam..."

Prođe vozačica kroz crveno i zaustavi je policajac. On reče: - "Gospođo prošli ste kroz crveno." A žena: - "Ali ja sam daltonist." - "Ne brinite, kažnjavam ja i strance."

Zaustavi policajac auto i vozaču kaze: - "Daj mi vozačku?" A vozac ti njemu: - "Položi pa ćeš imat."

- Ggdje ide policajac kada mu je hladno? - Ide u ćošak. - Zašto? - Zato što je tamo 90 stepeni.
[Vrh] Go down
https://zupanjskisotona.forumcroatian.com
Ante
Admin
Ante

Broj postova : 178
Registration date : 20.04.2008

Vicevi o pandurima Empty
PostajNaslov: Re: Vicevi o pandurima   Vicevi o pandurima Icon_minitimepet kol 15, 2008 9:28 am

Pitaju turisti policajca u Sarajevu:
# Oprostite, molimo vas, gde je Baščaršija?
# E - kaže ovaj - to, bolan, svako zna, de me pitaj nešto teže!

Polemišu dva komandira policije čiji su policajci gluplji pa prvi pozove svog policajca i naredi mu:
# Idi kod mene kući i proveri da li sam tamo, a potom me izvesti.
# Razumem, odgovori policajac i ode.
# Drugi pozove svog policajca i naredi mu:Evo ti 100 dinara, idi na auto-pijacu i kupi mi jedan auto.
# Razumem, reče policajac i ode.
# Policajci se sretnu slučajno na ulici i u razgovoru se prvi požali:Kako je onaj moj komandir glup! Ma, zamisli, poslao me svojoj kući da proverim da li je tamo, a na stolu ima telefon i lako je mogao proveriti samo da je okrenuo broj!
# A drugi će na to:Nije to ništa, moj je još gluplji. Dade mi 100 dinara i reče da odem na auto-pijacu da mu kupim auto, a ne reče ni koje marke, koje kubikaže, niti koje boje auto da bude.

Ulazi policajac u bus i traži:
# Dajte mi dve karte.
# Šofer ga pita:Šta će ti dve karte?
# Ako izgubim jednu, da imam drugu.
# Pa imam i markicu.
# A šta ako izgubiš i markicu?
# Uniformisana lica ne moraju da plaćaju kartu - odgovori policajac.

Ide policajac ulicom i ugleda narkomana kako krije džoint, oduzme mu džoint i upita ga:
# A, je li, kako se vi, majke ti, ovim bodete?

Jedna žena istrčava iz voza i zapomaže policajcu na stanici:
# Samo što sam ušla u voz, nestala mi je tašna!
# E pa, gospođo, to vam je brzi voz.

Pošao policajac za Niš i došao na autobusku stanicu, kad tamo sve kompjuterizovano, karte izdaje kompjuter, informacije daje kompjuter i hoće on da proveri to. Dođe na informacije i pita:
# Kada polazi autobus za Niš?
# A kompjuter odgovara:Policajac, autobus za Niš polazi tačno u pola sedam.
# Čudi se on kako kompjuter zna da je on policajac i proba da ga zezne i ode pa se presvuče u civilku i opet dođe na informacije i pita:Kada polazi autobus za Niš?
# A kompjuter će ponovo:Policajac, autobus za Niš polazi tačno u pola sedam.
# Ne može da veruje da ga je opet prepoznao, ode ti on pa se opet presvuče, stavi ovaj put periku na glavu, stavi veštačke brkove, šešir i opet pravo na informacije. Izmeni malo i glas i upita:Kada polazi autobus za Niš?
# A kompjuter će:Policajac, samo se ti zajebavaj, tvoj autobus za Niš je otišao tačno u pola sedam.
[Vrh] Go down
https://zupanjskisotona.forumcroatian.com

Vicevi o pandurima
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Vicevi o Muji i Hasi