Ante Admin
Broj postova : 178 Age : 48 Lokacija : Heilbron,Germany Registration date : 20.04.2008
| Naslov: Vicevi o pandurima pet kol 15, 2008 9:25 am | |
| | |
|
Ante Admin
Broj postova : 178 Age : 48 Lokacija : Heilbron,Germany Registration date : 20.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi o pandurima pet kol 15, 2008 9:28 am | |
| Pitaju turisti policajca u Sarajevu: # Oprostite, molimo vas, gde je Baščaršija? # E - kaže ovaj - to, bolan, svako zna, de me pitaj nešto teže!
Polemišu dva komandira policije čiji su policajci gluplji pa prvi pozove svog policajca i naredi mu: # Idi kod mene kući i proveri da li sam tamo, a potom me izvesti. # Razumem, odgovori policajac i ode. # Drugi pozove svog policajca i naredi mu:Evo ti 100 dinara, idi na auto-pijacu i kupi mi jedan auto. # Razumem, reče policajac i ode. # Policajci se sretnu slučajno na ulici i u razgovoru se prvi požali:Kako je onaj moj komandir glup! Ma, zamisli, poslao me svojoj kući da proverim da li je tamo, a na stolu ima telefon i lako je mogao proveriti samo da je okrenuo broj! # A drugi će na to:Nije to ništa, moj je još gluplji. Dade mi 100 dinara i reče da odem na auto-pijacu da mu kupim auto, a ne reče ni koje marke, koje kubikaže, niti koje boje auto da bude.
Ulazi policajac u bus i traži: # Dajte mi dve karte. # Šofer ga pita:Šta će ti dve karte? # Ako izgubim jednu, da imam drugu. # Pa imam i markicu. # A šta ako izgubiš i markicu? # Uniformisana lica ne moraju da plaćaju kartu - odgovori policajac.
Ide policajac ulicom i ugleda narkomana kako krije džoint, oduzme mu džoint i upita ga: # A, je li, kako se vi, majke ti, ovim bodete?
Jedna žena istrčava iz voza i zapomaže policajcu na stanici: # Samo što sam ušla u voz, nestala mi je tašna! # E pa, gospođo, to vam je brzi voz.
Pošao policajac za Niš i došao na autobusku stanicu, kad tamo sve kompjuterizovano, karte izdaje kompjuter, informacije daje kompjuter i hoće on da proveri to. Dođe na informacije i pita: # Kada polazi autobus za Niš? # A kompjuter odgovara:Policajac, autobus za Niš polazi tačno u pola sedam. # Čudi se on kako kompjuter zna da je on policajac i proba da ga zezne i ode pa se presvuče u civilku i opet dođe na informacije i pita:Kada polazi autobus za Niš? # A kompjuter će ponovo:Policajac, autobus za Niš polazi tačno u pola sedam. # Ne može da veruje da ga je opet prepoznao, ode ti on pa se opet presvuče, stavi ovaj put periku na glavu, stavi veštačke brkove, šešir i opet pravo na informacije. Izmeni malo i glas i upita:Kada polazi autobus za Niš? # A kompjuter će:Policajac, samo se ti zajebavaj, tvoj autobus za Niš je otišao tačno u pola sedam. | |
|